Mededelingen

Toegang tot de begraafplaats
Op grond van artikel 7 van het Begraafplaatsreglement heeft het bestuur bepaald dat de begraafplaats voor bezoekers toegankelijk is vanaf een half uur voor zonsopgang tot een half uur na zonsondergang. Tijdens de kermisdagen in Keijenborg is de begraafplaats gesloten.

Algemeen onderhoud
De stichting zorgt voor het algemene onderhoud van de begraafplaats en brengt hiervoor onderhoudskosten in rekening bij de rechthebbende van een graf. Het onderhoud op en rond het graf is de verantwoordelijkheid van de rechthebbende zelf.

Publicaties
Bij de ingang van de begraafplaats staat een publicatiekastje. Daarin worden o.a. mededelingen gedaan betreffende afloop van het grafrecht van graven waarvan geen actuele gegevens van de rechthebbende bij ons bekend zijn en van bovengrondse ruiming van grafmonumenten op graven waarvoor geen grafrechten meer wordt betaald.

Strooiveld
We zijn bezig met het realiseren van een veld op onze begraafplaats voor het verstrooien van as. De verwachting is dat we het strooiveld eind 2021 of begin 2022 in gebruik kunnen nemen. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Strooiveld’. Wilt u nog nadere informatie, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Reacties zijn gesloten.